Hummus med smörstekta bönor och krispig kapris

Hummus tillsammans med bönor, parmesanost och härligt krispig kapris och salvia. En smaksensation som är en perfekt förrätt eller tillbehör. Tillsammans med en bit bröd går den bra som ensamrätt.

Ingredienser

Portioner: 4
1 frp (275 g)
Sevan Hummus Original
1 st
vitlöksklyfta
smör till stekning
1 msk
kapris
100 g
vaxbönor eller brytbönor
10 blad
salvia
salt
1 bit
parmesanost

Gör såhär

1. Lägg upp hummusen på en tallrik.

 

2. Riv vitlöken. Värm smöret i en stekpanna och stek kaprisen ca 3 min. Tillsätt bönorna och stek ytterligare ca 10 min. Lägg ner vitlöken och salvian i pannan de sista fem minuterna av stekningen. Smaka av med salt. Bönorna ska få lite färg och kaprisen och salviabladen steks tills de är krispiga.

 

3. Lägg bönorna på hummustallriken och hyvla över några flagor parmesan.

 

4. Ät som den är, tillsammans med bröd eller servera som ett tillbehör till en större måltid.

Glöm inte att köpa hem